BİTÜDER SEMİNERLERİ DEVAM EDİYOR

Yeni "Su Yalıtımı Yönetmeliği" sektörle paylaşılıyor

27.10.2017'de Resmi Gazetede Yayınlanan "Binalarda Su Yalıtım Yönetmeliği"nin inşaat sektöründe tasarımcıya, uygulayıcıya ve denetim mekanizmaları için getirdiği yenilikler konusunda paydaşları bilgilendirmeyi amaçlayan Bitüder, bilgilendirme seminerlerine devam ediyor.

22 Kasım 2017'de İstanbul'da TOBB Plaza'da, 13 Aralık 2017'de ise Holiday Inn Ankara'da gerçekleşen seminerlerde yeni yönetmeliğin uygulanması ve denetimi ile birebir ilgisi olan kurumların teknik personelleri ile bir araya gelindi. Çevre ve şehircilik İl Müdürülüğü teknik personelleri ile, bölgede faaliyet gösteren Yapı Denetim Firma personellerinin katıldığı seminerlerde, Su Yalıtımı ile ilgili mevcut mevzuatlar, uygulamalar, kullanılan malzemeler ele alındı. Sorunlar masaya yatırıldı. Ağırlıklı olarak yeni yönetmeliğin projelere getirdiği yeni tasarım ve uygulama kuralları paylaşıldı, sektör paydaşları ile karşılıklı bilgi alışverişi sağlandı.

Bitüder 2018'de de yurt genelinde Yönetmelikle ilgili bilgilendirme seminerlerini yapmaya devam edecek.

BİTÜDER Seminerleri Devam Ediyor